Yandex Metrica

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız başrollü Aşk Taktikleri filminden rekor! Herkesi şaşırttı

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız başrollü Aşk Taktikleri filminden rekor! Herkesi şaşırttı

Başrollerinde Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın bir araya geldiği Aşk Taktikleri filmi geçtiğimiz günlerde seyirci ile buluşmuştu. Film yayınlandıktan kısa süre sonra elde ettiği başarıyla herkesi şaşırttı.

Sinema / Dizi

27.01.2024, 09:02

Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ı bir araya getiren Aşk Taktikleri filmi, 11 Şubat Cuma günü Netflix'te yayınlandı. Romantik komedi türündeki dizi, beklenmedik bir ilgiyle karşılaştı.

Emre Kabakuşak'ın yönettiği film, çapkın bir reklamcı ve kendine güvenen bir blog yazarı arasındaki çekişmeli aşk oyununu anlatıyor. Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın uyumu da filmin başarısında etkili oldu.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, film henüz yayınlanmasının üçüncü gününde Türkiye, Bahamalar, Arjantin, Avusturya, Bahreyn, Bulgaristan, Kıbrıs, Venezuela, İspanya dahil olmak üzere 60 ülkede Top 10 listesinde yer almayı başardı.

Diğer yandan Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın filmdeki çok konuşulan yakınlaşma sahnelerinin güzel oyuncu ile Oğuzhan Koç arasında ayrılığa neden olduğu iddia edilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading