Yandex Metrica

Deha Bilimlier yasak aşk sorularından böyle kaçtı!

Deha Bilimlier yasak aşk sorularından böyle kaçtı!

Deha Bilimlier'in eşi Aslı Bilimlier'i modacı Gülşah Saraçoğlu ile aldattığı iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Önceki gün Etiler'de görüntülenen şarkıcı, basın mensupları ile adeta köşe kapmaca oynadı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:36

Deha Bilimlier ve modacı Gülşah Saraçoğlu'nun yasak aşk yaşadığı iddiası ortaya atılmıştı. teve2'de yayınlanan Magazin Masası programında Esin Övet, ünlü şarkıcıyla telefonda konuştuğunu ve kendisine şöyle dediğini iddia etmişti:

"Şehir dışındaydım ve dün döndüm. Aslı beni evden kovdu. Eve gidemiyorum. Sokaktayım. Olanlara üzülüyorum, kendime de. Arada harcanıyorum."

"MESAFEMİ KORUYABİLİRDİM"

Deha, Gülşah Saraçoğlu ile yasak aşk yaşadıkları iddialarını reddetmiş ve eşinden özür dilemişti. Bilimlier, olay gecesiyle ilgili "Eşine âşık bir adamım. Gülşah, sahnemi çok seviyor ve izlemeye geliyor. Evi yakın ve iki kez üst üste geldi. Dans ederken düştü, güldük eğlendik. Ön masada olduğu için mikrofon uzattım. Sonra herkes yoluna gitti. Sahnede mesafemi daha iyi koruyabilirdim. Normalde benim sahnem biter, eve giderim. O gün ise onu, kuliste ağırladım." demişti.

MUTFAK KAPISINDAN KAÇTI

Önceki akşam Etiler'de bir mekanda sahne alan şarkıcı, sahne sonrası basın mensuplarının kapıda olduğunu görünce görüntü vermemek için mekanda 1 saat daha kaldı. Günlerdir konuşulan iddialarla ilgili sorulardan kaçan Bilimlier, mekanın mutfak çıkışından kaçtı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading