Yandex Metrica

David Lowery imzalı 'The Green Knight'tan yeni görseller!

David Lowery imzalı 'The Green Knight'tan yeni görseller!

David Lowery, vizyona girmeye hazırlanan The Green Knight filmi hakkında konuştu. Filmden Entertainment Weekly'ye özel görseller de paylaşıldı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:34

A24'ün yakında izleyici ile buluşacak olan destanı The Green Knight'ın yazar-yönetmeni David Lowery, Arthur efsanesinden esinlenerek yeni bir film yapmak için yola çıktı. Filmde Dev Patel, amcası Kral Arthur'un sarayında kendini kanıtlamak isteyen Sir Gawain'e hayat veriyor.

Lowery, film 30 Temmuz'da vizyona girmeden önce bu uzun macerayı ve alışılmadık şövalye hikayesini ekrana nasıl getirdiğini Entertainment Weekly'ye anlattı. Filmden ayrıca yeni görseller de paylaşıldı.

Çocukluğundan beri Arthur efsanesinin hayranı olduğunu belirten Lowery, "Düşünüyordum, belki bir maceraya atılan atlı bir karakterle bir şeyler yapabilirim. Aklıma Sir Gawain ve Yeşil Şövalye geldi." dedi.

"Dev Patel'i Sir Gawain'i canlandıracak doğru kişi yapan neydi?" sorusuna Lowery, "Senaryoyu yazdığımda, Gawain karakterini olabildiğince acıklı yazdım. Onu gerçekten şımarık biri yaptım. Kendimdeki en kötü eğilimleri aldım hepsini senaryoya koydum ve daha da kötüleştirdim. Yapımcılarımdan aldığım notlardan biri şuydu: 'Oldukça sevilmeyen bir kahraman yazdınız, bu yüzden izleyicilerin ilişki kuracağı birini seçmelisiniz.' Bu nedenle rol için birden fazla aktörle tanıştım. Dev'le ilk tanıştığımda seni gerçekten beğendim dedim. Çok sempatik biriydi ve atlı şovalye imajını da çok sevdim. " şeklinde yanıt verdi.

The Green Knight'ta Dev Patel'e Alicia Vikander, Joel Edgerton, Sean Harris, Sarita Choudhury, Kate Dickie, Barry Keoghan ve Ralph Ineson gibi isimler eşlik ediyor.

Film, 30 Temmuz'da izleyici ile buluşacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading