Yandex Metrica

Dan Brown'ın 'The Lost Symbol' uyarlamasından fragman yayınlandı

Dan Brown'ın 'The Lost Symbol' uyarlamasından fragman yayınlandı

Dan Brown'ın romanlarındaki karakter Robert Langdon'ın genç dönemindeki maceralarını konu alan The Lost Symbol'den yeni fragman yayınlandı. Dizi Eylül ayında izleyici ile buluşacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:53

Dan Brown'ın The Last Symbol kitabı televizyon dizisi olarak uyarlandı. Robert Langdon'ın genç versiyonunun yer aldığı The Lost Symbol'dan fragman yayınlandı ve yayın tarihi resmi olarak duyuruldu. Daha önce Da Vinci Şifresi ve Melekler ve Şeytanlar filmlerinde Tom Hanks'in canlandırdığı Robert Langdon'ın gençliğini Ashley Zukerman oynayacak.

The Lost Symbol isimli kitap, kaçırılan akıl hocasını kurtarmak ve küresel bir komployu önlemek için bir dizi bulmacayı çözmesi gereken Harvard'lı genç sembol bilimci Robert Langon'a odaklanıyor. Oyuncu kadrosu Zukerman'ın yanı sıra Rick Gonzalez, Valorie Curry, Sumalee Montano, Eddie Izzard ve Beau Knapp'ten oluşuyor. Yazar Dan Brown, Ron Howard, Brian Grazer, Anna Culp, John Weber ve Frank Siracusa ile birlikte yürütücü yapımcılığı üstleniyor.

Dan Trachtenberg, dizinin pilot bölümünün yapımcılığını ve yönetmenliğini üstleniyor. Senaryoyu ise Dan Dworkin ve Jay Beattie yazıyor.

The Lost Symbol, 16 Eylül'de ilk bölümüyle ekranda olacak ve her hafta perşembe günleri yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading