Yandex Metrica

Dakota Johnson'lı 'Persuasion' filmine ilk bakış!

Dakota Johnson'lı 'Persuasion' filmine ilk bakış!

Dakota Johnson, Henry Golding ve Cosmo Jarvis'in başrolde olduğu, Jane Austen uyarlaması Persuasion'dan ilk görseller paylaşıldı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:34

Netflix, Jane Austen'ın aynı adlı 1818 tarihli romanından uyarlanan Persuasion filminden ilk görselleri yayınladı.  Görseller, filmin başrolünde yer alan Dakota Johnson, Henry Golding ve Cosmo Jarvis'i çarpıcı dönem kostümlerinin içinde gösteriyor. 

Filmin yönetmenliğini geçtiğimiz yıl Jake Gyllenhaall'ın da olduğu Sea Wall/A Life adlı Broadyway oyununu yöneten Carrie Cracknell üstleniyor. Proje, yönetmenin ilk uzun metrajlı yapımı olacak.

Netflix filmi "Romana sadık kalırken, sevilen bir hikayeye modern ve esprili bir yaklaşım" olarak tanımlıyor.

Austen'in ölmeden önceki son romanı olan Persuasion, arkadaşları ve ailesi tarafından nişanı atmaya ikna edildikten sonra eski sevgilisiyle yeniden iletişim kuran Anne Elliott'u konu alıyor. Yedi yıl aradan sonra tekrar karşılaşan ikili, aşkta ikinci şanslarını yakalar.

Johnson Anne Elliott'u, Jarvis ise uzaklaştığı aşkı Frederick Wentwort'ü canlandırıyor. Golding ise Anne'in kuzenine hayat verecek. Deadline 'ın haberine göre üç isme Richard E. Grant, Suki Waterhouse, Edward Bluemel, Lydia Rose Bewley ve Yolanda Keetle eşlik ediyor.

Romanı Ron Bass ve Alice Victoria Winslow beyaz perdeye uyarlayacak. Andrew Lazar ve Christina Weiss Lurie de yapımcılığı üstleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading