Yandex Metrica

Colin Farrell ve Rachel Weisz 'Love Child' filminde bir arada!

Colin Farrell ve Rachel Weisz 'Love Child' filminde bir arada!

Oscar ödüllü Rachel Weisz ve Colin Farrell, Todd Solondz'un yeni komedi-draması Love Child'da birlikte rol alacak.

Sinema / Dizi

31.03.2024, 00:52

Yorgos Lanthimos'un kara komedi filmi The Lobster'da birlikte rol aldıktan sonra Rachel Weisz ve Colin Farrell yeniden bir araya geliyor. İkili, 'Welcome to the Dollhouse' ve 'Happiness' filmlerinin yazarı-yönetmeni  Todd Solondz'un "Love Child" isimli yeni filminde rol alacak.

"Klasik oidipal hikayenin karanlık ve komik bir dönüşü" olarak tanımlanan Love Child, annesine kavuşabilmek için kendisini vahşi babasından kurtarmayı planlayan erken doğmuş bir çocuğu konu alıyor. Ancak yakışıklı bir yabancı ortaya çıktığında tüm işler ters gidecektir.

Solondz, proje hakkında yaptığı bir açıklamasında şunları söyledi: "Bu benim bir senaryosu olan ve Teksas'ta geçen ilk filmim. Rachel ve Colin'in çalışmalarını hep beğendim. Onların ciddi ve beklenmedik işlere olan tutkusunu harekete geçirebildiğim için çok onur duyuyorum."

The Constant Gardener ile Oscar kazanan ve The Favourite ile Oscar'a aday olan Weisz, Marvel'ın Black Widow filminde de görülecek. David Cronenberg'in 1980'lerin kült klasiği filminin yeniden canlandırıldığı 'Dead Ringers'ın da baş yapımcılığını üstlenecek. 

Farrell ise The Batman yeni versiyonu ve A24'ün After Yang projesi ile izleyici karşısına çıkacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading