Yandex Metrica

Clancy Brown John Wick 4'un kadrosuna katıldı

Clancy Brown John Wick 4'un kadrosuna katıldı

Lionsgate, John Wick 4'un kadrosuna dahil olması için Clancy Brown ile anlaşma sağladı.

Sinema / Dizi

29.02.2024, 14:23

John Wick efsanesi dördüncü filmiyle geri dönmeye hazırlanıyor. John Wick: Chapter 4'un kadrosuna son katılan isim Clancy Brown oldu. Efsane isim, filmde Keanu Reeves, Donnie Yen, Hiroyuki Sanada'ya eşlik edecek. 

Yönetmen Chad Stahelski, Clancy Brown'ın kadroya dahil olmasıyla ilgili "Kendimi bildim bileli Clancy Brown hayranıyım. Onun bu projenin bir parçası olması benim için bir onur. John Wick dünyasına mükemmel bir katkı sağlayacak!" dedi.

John Wick: Chapter 4'ün senaryosu bu kez Derek Kolstad imzası taşımayacak. Chad Stahelski, serinin dördüncü filmini Shay Hatten ve Michael Finch'in kaleme aldığı senaryodan yönetecek.

Filmin oyuncu kadrosunda Laurence Fishburne, Lance Reddick, Rina Sawayama, Shamier Anderson, Oan McShane, Bill Skarsgård ve Scott Adkins de yer alıyor. 

En çok The Shawshank Redemption'daki Yüzbaşı Byron Hadley rolüyle tanınan Brown, son dönemde Promising Young Woman ve Thor: Ragnarok filmlerinde rol aldı. Usta oyuncu ayrıca 7 Kasım'da izleyici ile buluşacak olan Dexter New Blood'da yer alacak.

John Wick 4'un 27 Mayıs 2022'de gösterime girmesi planlanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading