Yandex Metrica

Christina Ricci, The Matrix 4'un kadrosuna dahil oldu

Christina Ricci, The Matrix 4'un kadrosuna dahil oldu

Christina Ricci, Lana Wachowski'nin The Matrix 4 filminin oyuncu kadrosuna katıldı. Film Aralık ayında izleyici ile buluşacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:32

Bilim kurgu türünün kült filmlerinden The Matrix'in devam filminin çekimleri devam ediyor. Henüz ismi belli olmayan ve geçici olarak 'The Matrix 4' olarak adlandırılan devam filminin yıldızlarla dolu oyuncu kadrosuna son olarak Christina Ricci dahil oldu. Ricci'nin canlandıracağı karakterin detayları henüz açıklanmadı. 

Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss ve Jada Pinkett Smith, No, Trinity ve Niobe olarak ikonik rollerini yeniden canlandıracak. Filmde ayrıca Priyanka Chopra Jonas, Jessica Henwick, Neil Patrick Harris, Yahya Abdul-Mateen II ve Toby Onwumere gibi isimler de bulunuyor. Ayrıca Lambert Wilson'ın The Matrix 4 için kötü adam Merovingian olarak geri dönebileceği söyleniyor.

Serinin son filminin olay örgüsü detayları açıklanmadı fakat Keanu Reeves, daha önce yaptığı bir açıklamada senaryoyu "bir aşk hikayesi olan, ilham verici bir senaryo" olarak nitelendirmişti.

Christina Ricci, daha önce filmin yönetmeni Lana Wachowski ile 2008 yapımı Speed Racer filminde birlikte çalışmıştı. The Addams Family'de Wednesday Addams karakteri ile tanınan Ricci, Sleepy Hollow, The Lizzie Borden Chronicles gibi yapımlarda rol aldı.

Başlangıçta 21 Mayıs 2021'de gösterime girmesi planlanan The Matrix 4, pandeminin çekimleri etkilemesi nedeniyle 22 Aralık 2021'e ertelendi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading