Yandex Metrica

Chris Pratt'lı Tomorrow War'a devam filmi geliyor

Chris Pratt'lı Tomorrow War'a devam filmi geliyor

Amazon Prime'ın uzaylı istilası konulu gerilim filmi Tomorrow War'ın devam filmi için hazırlıklara başlandı. Filmin yıldızı Chris Pratt ve yönetmen Chris McKay devam filmi için görüşmelerde bulunuyor.

Sinema / Dizi

01.05.2024, 23:20

The Tomorrow War'ın geçtiğimiz hafta sonu küresel çapta büyük bir başarı elde etmesinin ardından Skydance ve Amazon Studios, bilim kurgu filminin devam filmi için görüşmelere başladı.

The Hollywood Reporter'ın haberine göre, yönetmen Chris McKay, senarist Zach Dean ve Chris Pratt'e ek olarak Yvonne Strahovski, JK Simmons, Betty Gilpin ve Sam Richardson dahil olmak üzere orijinal kadronun çoğunun dönmesi bekleniyor.

Başlangıçta The Tomorrow War'ın Paramount Pictures sinemalarında gösterime girmesi bekleniyordu ancak stüdyo filmi 200 milyon dolara Amazon'a sattı. Film, 2 Temmuz'da Amazon Prime Video'da yayınlandı ve birkaç gün içerisinde platformun en çok izlenen yapımlarından biri oldu.

Yaklaşık 160 milyon dolarlık bütçe ile çekilen The Tomorrow War'da Pratt, uzaylı istilacılarla savaşmak için geleceğe gidecek kişiler arasına seçilen bir lise öğretmenini canlandırıyor.

Devam filminin konusu ve yayın tarihi gibi detayları henüz bilinmiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

1

0

0

0

0


Loading