Yandex Metrica

Chris Pratt'lı 'The Tomorrow War' Filminden Fragman Yayınlandı

Chris Pratt'lı 'The Tomorrow War' Filminden Fragman Yayınlandı

Chris McKay'in yönettiği, Chris Pratt'ın başrolde yer aldığı The Tomorrow War'dan fragman yayınlandı. Bilim kurgu filmi, 2 Temmuz'da izleyici ile buluşacak.

Sinema / Dizi

29.01.2024, 01:15

Amazon, zaman yolculuğu temalı bilim kurgu filmi "The Tomorrow War"dan ilk uzun soluklu fragmanı yayınladı. Filmin yıldızı Chris Pratt, dünyayı bir yıkımdan kurtarmak için geleceğe yolculuk yapan bir adamı canlandırıyor.

Chris McKay'in yönetmen koltuğuna oturduğu filmin senaryosunu Zach Dean yazdı. Filmin oyuncu kadrosunda Pratt'ın yanı sıra Yvonne Strahovski, J.K. Simmons, Betty Gilpin, Sam Richardson, Edwin Hodge, Jasmine Mathews,Keith Powers ve Ryan Kiera Armstrong gibi isimler bulunuyor.

The Tomorrow War, zamanda yolculuk yapan bir grubun dünyayı uzaylı istilasından kurtarmak için verdiği mücadeleyi anlatacak.

Filmin resmi özeti şöyle:

"2051 yılından bir grup zaman yolcusu acil mesaj vermek için dünyaya geldiğinde dünya şaşkına döner: Gelecekte 30 yıl içinde insanlık, uzaylılara karşı küresel bir savaşı kaybedecektir. Hayatta kalmak için tek umut, günümüzden askerlerin ve sivillerin geleceğe giderek savaşa katılmasıdır. Bunlar arasında lise öğretmeni ve aile babası olan Dan Forester vardır. Küçük kızı için dünyayı kurtarmaya kararlı olan Dan, gezegenin kaderini yeniden yazmak için bilim insanı olan babasıyla işbirliği yapar."

The Tomorrow War, 2 Temmuz'da Amazon Prime Video'da yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading