Yandex Metrica

Charlize Theron'a odaklanan Hızlı ve Öfkeli filmi geliştiriliyor

Charlize Theron'a odaklanan Hızlı ve Öfkeli filmi geliştiriliyor

Vin Diesel, Hızlı ve Öfkeli serisinin yazarlarının Charlize Theron'un hayat verdiği Cipher karakterine odaklanan bir spin-off film geliştirdiğini açıkladı.

Sinema / Dizi

26.03.2024, 14:18

Popüler aksiyon serisi Fast and Furious - Hızlı ve Öfkeli'nin dokuzuncu filmi, uzun bir ertelemenin ardından geçtiğimiz günlerde izleyici karşısına çıktı. Film, dünya genelinde 400 milyon dolar hasılat elde ederek pandemi döneminin gişe rekorunu kırdı. Bu başarının ardından seriyle ilgili yeni bir spin-off projesi haberi geldi. 

Serinin yıldızı Vin Diesel, serinin yazarlarının Charlize Theron'un canlandırdığı Cipher karakterine odaklanan bir spin-off film geliştireceğini açıkladı.  

Theron'un siber teröristi, 2017 yapımı The Fate of the Furious'taki aksiyon serisinde Diesel'in hayat verdiği Dominic Toretto karakterinin bir nükleer denizaltıyı kaçırmasına ve nükleer bir savaşı tetiklemesine yardım etmesi için şantaj yapmıştı. Filmin sonunda kaçan Cipher, kısa süre önce çıkış yapan F9: The Fast Saga filmiyle geri döndü ve Dominic ile ailesinden Jakob'ın yardımıyla intikam aldı.

Kısa süre önce Theron, Variety ile F9 serisindeki kötü karakteri hakkında konuştu. Oscar ödüllü oyuncu ve serinin yıldızı Vin Diesel, solo bir film geliştirildiği haberini teyit etti ancak proje hakkında daha fazla ayrıntı vermedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading