Yandex Metrica

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Melike kimdir? Komiser yardımcısı Melike Behzat Ç'nin kızı mı?

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Melike kimdir? Komiser yardımcısı Melike Behzat Ç'nin kızı mı?

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin 1. sezon bölümleri 2022 yılında gösterime girdi. Dizide Komiser yardımcısı Melike karakteri de performansı ile izleyicilerin dikkatini çekmeyi başardı. Dizinin 1. sezonunun tamamlanmasının ardından 2. sezon bölümleri 7 Aralık'ta gösterime girdi. Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Melike kimdir? Komiser yardımcısı Melike Behzat Ç'nin kızı mı? soruları dizi izleyicileri tarafından sıkça sorulmaya başlandı.

Sinema / Dizi

04.05.2024, 21:44

BluTv’nin sevilen yapımlarından biri olan “Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi” 2. sezon bölümleriyle 7 Aralık Perşembe günü platformdaki yerini alacak. Blu TV'nin sevilen dizisi karakterleri ve konusu ile izleyicileri adeta içine çekmeyi başarıyor. Dizinin kadrosuna yeni dahil olan ve dizide komiser yardımcısı Melike karakterini canlandıran genç oyuncunun kim olduğu merak ediliyor. Behzat Ç. şzleyicileri Melike kimdir? Komiser yardımcısı Melike Behzat Ç'nin kızı mı? sorularına yanıt aramaya başladı.

BEHZAT Ç. DİZİSİ MELİKE KİMDİR?

6 Aralık 2022 tarihinde 1. sezonu yayınlanan Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisinde komiser yardımcısı Melike karakterini genç oyuncu  Derin Beşikçioğlu canlandırıyor.  Derin Beşikçioğlu daha önce pek çok dizide rol aldı ancak böylesi büyük bir projede yer almamıştı.

KOMİSER YARDIMCISI MELİKE BEHZAT Ç'NİN KIZI MI?

Behzat Ç dizisinde komiser yardımcısı Melike rolünü canlandıran oyuncu Derin Beşikçioğlu gerçek hayatta babası ile aynı sette çalışıyor. Derin Beşikçioğlu dizide Behzat Ç. karakterini canlandıran Erdal Beşikçioğlu'nun kızıdır.

DERİN BEŞİKÇİ OĞLU KİMDİR?

Erdal Beşikçioğlu ile Elvin Beşikçioğlu'nun evliliklerinden dünyaya gelen Derin Beşikçioğlu anne ve babası gibi oyuncu olmak için eğitimler aldı.

Oyunculuk alanında dünyanın önde gelen eğitim kurumlarından olan Fransa Strasbourg Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde eğitimini tamamlayan Derin Beşikçioğlu dizi ve filmlerde kendisini göstermeye başladı.

Oyunculuğa alışmaya başlayan Derin Beşikçioğlu bir yandan da konservatuar sınaclarına hazırlanıyor.

Derin Beşikçioğlu son olarak babası ile Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi adlı dizide birlikte rol aldı. Komiser yardımcısı Melike karakterini oynayan Derin Beşikçioğlu izleyicilerden tam not almayı başardı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading