Yandex Metrica

Çekiç ve Gül Behzat Ç. 2. bölüm ne zaman? Behzat Ç. 2. sezon 2. bölüm Blu TV izle seçeneği çıktı mı?

Çekiç ve Gül Behzat Ç. 2. bölüm ne zaman? Behzat Ç. 2. sezon 2. bölüm Blu TV izle seçeneği çıktı mı?

Türk dizi dünyasının en sevilen komiserlerinden biri olan Behzat Ç. yeni macerasına başladı. 7 Aralık Perşembe günü yayınlanan ilk bölümüyle izleyicilerden büyük beğeni toplayan Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi 2. sezonun yeni bölümleri heyecanla bekleniyor. Blu TV ekranlarından izlenen dizinin 2. bölümü ne zaman çıkacak? Çekiç ve Gül Behzat Ç. 2. bölüm ne zaman? Behzat Ç. 2. sezon 2. bölüm Blu TV izle seçeneği çıktı mı?

Sinema / Dizi

20.03.2024, 05:20

13 senedir aralıklı dönemlerle izleyicilerin karşısına çıkmaya devam eden Behzat Ç. yeni sezonuyla 7 Aralık Perşembe akşamı Blu TV platformundaki yerini aldı. Dizi ilk bölümüyle bir kez daha izleyicilerden tam not almayı başardı.2010 yılında ilk defa yayınlanan Behzat Ç. dizisi yeni versiyonları ile hayranlarının karşısına geliyor. Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi adlı dizi 7 Aralık'ta yayınlandı. Dizinin devamını meak edenler Çekiç ve Gül Behzat Ç. 2. bölüm ne zaman çıkacak? Behzat Ç. 2. sezon 2. bölüm Blu TV izle seçeneği çıktı mı? seçeneklerine yanıt arıyor. 

ÇEKİÇ VE GÜL BEHZAT Ç. 2. BÖLÜM NE ZAMAN?

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi 2. sezon 1. bölüm 7 Aralık'ta yayınlandı. Dizi her hafta yeni bölümleriyle ekranlara geliyor. Her Perşembe akşamı yayınlanan dizinin 2. blümü ise 14 Aralık'ta çıkacak. Blu TV ekranlarından 14 Aralık akşamı Çekiç ve Gül Behzat Ç. 2. bölüm izlenebilir.

BEHZAT Ç. 2. SEZON 2. BÖLÜM BLU TV İZLE SEÇENEĞİ ÇIKTI MI?

Behzat Ç. dizisinin 2. sezon 2. bölümü henüz Blu TV'de yer almadı. Dizinin yeni bölümü 14 Aralık'ta yayınlanacak. Dizi yeni bölümleriyle 14 Aralık'ta platformdan izlenebilecek.

ÇEKİÇ VE GÜL: BİR BEHZAT Ç HİKAYESİ 3. BÖLÜM, 4. BÖLÜM, 5. BÖLÜM NE ZAMAN?

Türk yapımı polisiye, macera, dram, komedi, aksiyon ve gerilim türündeki televizyon ve internet dizisi Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi'nin 2. sezon yeni bölümlerinin 1'er hafta arayla poatformda yayınlanması bekleniyor. 

ÇEKİÇ VE GÜL BEHZAT Ç HİKAYESİ NEREDEN İZLENİR?

Türk yapımı polisiye, dram, macera, komedi, gerilim ve aksiyon türündeki Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi adlı dizi Blu TV ekranlarında yayınlanıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading