Yandex Metrica

Camdaki Kız Sedat diziye veda ediyor! Skandal ortaya çıktı, Nalan gözyaşlarını tutamadı! İpler iyice geriliyor

Camdaki Kız Sedat diziye veda ediyor! Skandal ortaya çıktı, Nalan gözyaşlarını tutamadı! İpler iyice geriliyor

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'da Nalan hamilelik haberini alırken, Sedat'ın başına gelenler cezaevi ihtimalini gündeme getirdi. O anlar diziye damgasını vurdu. Peki Sedat Camdaki Kız'dan ayrılıyor mu?

Sinema / Dizi

07.04.2024, 20:07

Camdaki Kız dizisi son olarak 28. bölümüyle ekrana geldi. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer, Devrim Yakut gibi isimlerin başrollerini paylaştığı dizide skandal bir olay yaşandı.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan dizide, Koroğlu Şirketi'nin yeni otel projesinde büyük bir kaza yaşandı. Otel inşaatında bir işçinin vefat etmesi tüm dengeleri değiştirecek gelişmelere neden oldu. Haberin basına yansıması ve işçinin ailesinin büyük tepki göstermesi sonucuna Koroğlu ailesi dava açılacağını anladı.

Otelin sorumlusunun Sedat olması nedeniyle avukatlar, tutuklu yargılanabileceği haberini verdi. Sedat, olayın haberlere konu olmasının ardından iyice panik oldu. Gebelik testi yaptırdıktan sonra eve gelen Nalan, Sedat'ın hapise girme ihtimalini duydu. Aynı anda hamile olduğunu öğrenen Nalan, gözyaşlarını tutamadı. 

Sedat'ın tutuklanarak cezaevine gireceğinin ortaya çıkmasından sonra Feyyaz Şerifoğlu'nun diziden ayrılacağı iddia edildi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading