Yandex Metrica

Camdaki Kız 35. bölümden 2. fragman! Nalan tüm gerçekleri öğreniyor mu? 'Bu heyecana kalp dayanmaz'

Camdaki Kız 35. bölümden 2. fragman! Nalan tüm gerçekleri öğreniyor mu? 'Bu heyecana kalp dayanmaz'

Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'ın 35. bölümünden yeni fragman yayınlandı. Adil, Feride'ye her şeyi anlatmaya çalışırken, Cana büyük sırrı öğreniyor.

Sinema / Dizi

23.04.2024, 20:37

Gülseren Budayıcıoğlu'nun aynı adlı romanından uyarlanan Camdaki Kız dizisi, her hafta heyecan dolu bölümleriyle seyircileri ekrana kilitliyor. Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu, Nur Sürer, Hande Ataizi gibi isimlerin başrolünü üstlendiği dizi, her bölümüyle sosyal medyada konuşulmayı başarıyor.

Camdaki Kız'ın 35. bölümünden nefes kesen bir fragman yayınlandı. Fragman'da Feride'nin "Nalan, senin gerçek annene, bizim gözümüzün nuru tecavüz etti. O gün bu gündür seni hiç benimsemedik" sözleri dikkat çekiyor. Adil'in "Kendine değer veren bir kızım olması için her şeyi yapacağım Feride. Bu uğurda Nalan'sız kalmaya razıyım" dediği duyuluyor.

Diğer yandan Adil, Nalan'a her şeyi anlatmak için Nalan'la buluşuyor. Cana ise Nalan'ın Feride ve Adil'in kızları değil, torunları olduğunu öğreniyor.

Heyecan dolu fragmanın ardından sosyal medyada "Bu heyecana kalp dayanmaz", "Feride o lafları Adile söylüyor", "Adil bey söyleyemeden kalp krizi geçirecek" gibi yorumlar yapıldı.

Camdaki Kız 35. bölüm, 17 Mart akşamı saat 20.00'de Kanal D'de olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading