Yandex Metrica

Burak Deniz ve Alina Boz yeniden partner mi oluyor? Disney Plus'tan sürpriz proje

Burak Deniz ve Alina Boz yeniden partner mi oluyor? Disney Plus'tan sürpriz proje

Daha önce Maraşlı dizisinde birlikte rol alan Burak Deniz ve Alina Boz ikilisinden sevindiren haber geldi. İki oyuncunun Disney Plus'ın bir projesinde bir kez daha başrolde bir araya geleceği öne sürüldü.

Sinema / Dizi

02.04.2024, 04:15

Disney Plus, Haziran ayında Türkiye'de yayın hayatına başlamaya hazırlanıyor. Platform, iddialı projelerinin çalışmalarını da titizlikle yürütüyor. Dizi ve film sektörüne hızlı bir giriş yapmak isteyen platform, birçok ünlü oyuncu ile anlaşma sağlamaya devam ediyor.

Son olarak Maraşlı dizisinde rol alan Burak Deniz, geçtiğimiz ay Disney Plus ile anlaşan ünlü isimler arasına katılmıştı. Oyuncunun hangi projede rol alacağı merak edilirken, oyuncunun hayranlarını sevindirecek bir haber geldi.

Gazete Magazin'in haberine göre, Maraşlı dizisinde başrolleri paylaşan Burak Deniz ve Alina Boz, yeniden partner olacak. Henüz ismi açıklanmayan projede Deniz'e Alina Boz'un eşlik edeceği söyleniyor.

Alina Boz bir süre önce Çağatay Ulusoy'lu Süslü Korkuluk dizisine dahil olmuş, daha sonra dizinin Netflix tarafından satın alınmasıyla projeden ayrılmıştı.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Loading