Yandex Metrica

Bu yaz hangi diziler başlayacak? Sürpriz yapımlar yer alıyor

Bu yaz hangi diziler başlayacak? Sürpriz yapımlar yer alıyor

2022 yazı yaklaşırken, izleyicilerin beğenisine sunulacak yeni diziler de belli olmaya başladı. ATV, Fox, Kanal D, Star TV gibi kanallar yeni projeler için hazırlık yapıyor. İşte bu yaz ekrana gelecek olan diziler...

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:58

Yaz ayları yaklaşırken birçok dizi de sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Bununla birlikte yaz günlerini şenlendirecek diziler hayata geçirilecek. Peki bu yaz hangi diziler yayınlanacak? İşte detaylar...

AH CANIM HAYAT

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, geçtiğimiz sezon Kalp Yarası dizisine imza atan Süreç Film, yeni projesi için çalışmalarını başlattı. Yıldız Hülya Bilban'ın yönetmen koltuğunda oturacağı proje "Ah Canım Hayat" isimli bir dram dizisi olacak. Dizinin senaryosunu Nalan Merter Savaş ve Vilmen Özçınar kaleme alıyor.

YAĞMUR ÜNAL'DAN FOX'A YENİ DİZİ

Yakın zamanda final yapmaya hazırlanan Aşk Mantık İntikam'ın ardından Yağmur Ünal Fox için yeni bir dizi daha hazırlıyor. Projeyi Şahin Altuğ yazıp yönetecek.

Kanal D de yaz dizileri için adımını attı.  D Productions'ı yeniden aktif hale getiren kanal, senaryosunda Barış Erdoğan ve İlker Arslan'ın imzası bulunan yazlık diziyi hayata geçirecek. Yönetmen koltuğunda ise Serdar Gözelekli oturacak.

SENDEN DAHA GÜZEL

Birçok başarılı diziye imza atan Medyapım ve MF Yapım da Fox için 2 dizi hazırlığında. Gold Film'in Ayşe Kutlu imzalı "Senden Daha Güzel" dizisinin oyuncu kadrosu da yakında belli olacak. NTC Medya'dan ise Fox'a bir gençlik dizisi geliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading