Yandex Metrica

Brendan Fraser, Killers of the Flower Moon'un kadrosunda

Brendan Fraser, Killers of the Flower Moon'un kadrosunda

Brendan Fraser, Martin Scorsese imzalı Killers of the Flower Moon filminin kadrosuna dahil oldu. Filmin başrollerinde Leonardo DiCaprio ve Robert De Niro yer alıyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:45

Brendan Fraser, yönetmen Martin Scorsese'nin merakla beklenen yeni filmi Killers of the Flower Moon filminin oyuncu kadrosuna katılan son isim oldu. Film, David Grann'ın kurgusal olmayan aynı adlı kitabına dayanıyor başrolleri Leonardo DiCaprio, Robert De Niro ve Jesse Plemons üstleniyor.

Deadline'ın haberine göre Fraser, filmde avukat WS Hamilton karakterine hayat verecek. Suç draması, 1920'lerin Oklahoması'nda geçiyor ve Osage yerlilerine karşı yapılan bir dizi acımasız cinayeti konu alıyor. Cinayetlerin yalandığı dönem, 'terör saltanatı' olarak biliniyor.

Scorsese'nin aynı zamanda yapımcılığı da üstlendiği filmin senaryosu Eric Roth imzası taşıyor. Kadroda ayrıca Lily Gladstone, William Belleau, Jillian Dion, Cara Jade Myers, Tantoo Cardinal, JaNae Collins, Jason Isbell, Louis Cancelmi, Sturgill Simpson ve Scott Shepherd yer alıyor.

Fraser, gişe rekorları kıran bazı filmlerin başrolünü oynamasına rağmen aniden kaybolduktan sonra geri dönüyor. Fraser, Showtime'ın The Affair dizisinin üçüncü sezonunda ve Danny Boyle ve Simon Beaufoy'un FX dizisi Trust'ta destekleyici bir rol aldı. Son olarak ise Steven Soderbergh'ün HBO Max filmi No Sudden Move'da izleyici karşısına çıktı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading