Yandex Metrica

Bir Zamanlar Çukurova'nın Fekeli'si Kerem Alışık diziden ayrılıyor mu?

Bir Zamanlar Çukurova'nın Fekeli'si Kerem Alışık diziden ayrılıyor mu?

ATV'de ekranlara gelen reyting rekortmeni Bir Zamanlar Çukurova'da Fekeli karakterini canlandıran Kerem Alışık'ın diziden ayrılacağı öğrenildi.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:54

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde yaprak dökümü devam ediyor. ATV'de yayınlanan ve 3 sezondur reyting rekorları kıran Bir Zamanlar Çukurova'da önce Vahide Perçin, ardından Uğur Güneş diziden ayrılmıştı. Demir Yaman karakterine hayat veren Murat Ünalmış ise 3. sezon finalinde diziye veda etti. Bu ayrılığın ardından kadroya Hakan Gümüşoğlu karakteriyle İbrahim Çelikkol dahil olmuştu.

Yeni sezonda ise dizi kadrosunda yine ayrılıklar yaşanacak. Bir Zamanlar Çukurova 3. sezonda Ümit karakterini oynayan Hande Soral'ın ayrılacağı ortaya çıkmıştı. Şimdi ise dizide Ali Rahmet Fekeli'yi canlandıran Kerem Alışık'ın ayrılacağı öğrenildi. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, TRT'de "Seneye Bu Zamanlar" isimli programı sunmaya başlayan Kerem Alışık, dizinin 106. ya da 107. bölümünde ayrılacak. Ünlü oyuncunun yakın çevresine diziden ayrılacağını açıkladığı belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading