Yandex Metrica

Bir Zamanlar Çukurova'da İbrahim Çelikkol'a ilk bakış!

Bir Zamanlar Çukurova'da İbrahim Çelikkol'a ilk bakış!

Bir Zamanlar Çukurova'nın 4. sezon çekimleri devam ederken, hikayeye dahil olan Hakan Gümüşoğlu karakterinden ilk fotoğraflar paylaşıldı. Karaktere İbrahim Çelikkol hayat veriyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:54

ATV ekranlarında 3 sezondur reyting zirvesinden düşmeyen Bir Zamanlar Çukurova, 4. sezona iddialı bir şekilde girecek gibi görünüyor. Çukurova'nın yeni sezonu için çekimler geçtiğimiz günlerde başladı. Başrol oyuncusu Murat Ünalmış'ın diziye veda etmesinin ardından hikayeye Hakan Gümüşoğlu karakteri katıldı. İbrahim Çelikkol'un canlandıracağı Hakan Gümüşoğlu karakterinden ilk görseller geldi.

İbrahim Çelikkol'un Adana'nın iklimi nedeniyle sağlık sorunları yaşadığı ortaya çıkmıştı. Çekimlere başlayan oyuncunun hayat vereceği Hakan Gümüşoğlu karakterinin hikayenin gidişatını büyük bir şekilde değiştirmesi bekleniyor.

Yapımını TIMS&B Productions'ın üstlendiği Bir Zamanlar Çukurova'da Hakan Gümüşoğlu karakteri için aylardır titiz bir çalışma yürütülüyor. Çelikkol, gizemli, karizmatik ve adaletli bir İzmirli olarak Adana'daki hikayeye giriş yapacak ve Çukurova'nın altını üstüne getirecek. Dizi ekibinin karakter için yaptığı kostüm, mekan ve imaj çalışmaları yaklaşık 3 ay sürdü.

HAKAN GÜMÜŞOĞLU HAKKINDA

Hakan Gümüşoğlu karakteri, ihtiraslı ve savaşçı kişiliğiyle öne çıkıyor ve Çukurova'daki bir çok ismin tam tersine zenginliğini kendi elde etmiş bir iş adamı. Karakterin üniversite yıllarında yolu Berlin'de Demir Yaman ile kesişmiş. Yıllar sonra Demir Yaman ile üniversite yıllarına kadar uzanan bağı ve ikilinin hikayesinin karanlık kısımlarının düğümlerini çözecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading