Yandex Metrica

Bir Zamanlar Çukurova'ya reyting şoku! Büyük düşüş

Bir Zamanlar Çukurova'ya reyting şoku! Büyük düşüş

İlk üç sezonunda reytinglerin zirvesinden düşmeyen Bir Zamanlar Çukurova, kan kaybetmeye devam ediyor. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünün reytinglerinde büyük düşüş yaşandı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:07

İlk üç sezonuyla ATV'de fırtınalar estiren Bir Zamanlar Çukurova dizisi dördüncü sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Ancak dizinin kadrosu büyük ölçüde değişti. Vahide Perçin'in ayrılığının ardından Uğur Güneş ve son olarak Murat Ünalmış da diziye veda etti. Dördüncü sezonda da Kerem Alışık diziden ayrılanlar arasına katıldı.

Yeni sezonda ayrılanların yanı sıra hikayeye yeni isimler de eklendi. Bunlardan en önemlisi İbrahim Çelikkol'un canlandırdığı Hakan Gümüşoğlu karakteri oldu. Hikayeye iddialı bir giriş yapması beklenen karakter beklenen ilgiyi görmedi. Hatta Züleyha'nın bu karakter ile yakınlaşması izleyiciden büyük tepki çekti.

Bu nedenle dizinin reytinglerinde de eskiye göre bir düşüş görülüyor. Tüm kişiler kategorisinde ikinci sıraya yerleşen dizi, ABC1 kategorisinde günü beşinci olarak tamamladı. Ancak AB kategorisinde büyük düşüş yaşadı. Bir Zamanlar Çukurova, AB kategorisinde 11. sıraya geriledi. Özellikle AB ve ABC1 kategorisinde dizi ilk kez reytinglerde geriye düşüyor. 

Birçok başrol oyuncusunu kaybeden ve hikayesini farklı bir yöne çeviren dizinin reytinglerinin nasıl devam edeceği merak ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading