Yandex Metrica

Bir Zamanlar Çukurova ne zaman, kaçıncı bölümde final yapacak?

Bir Zamanlar Çukurova ne zaman, kaçıncı bölümde final yapacak?

ATV'nin 4 sezondur ilgiyle izlenen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın final yapacağı söyleniyordu. Dizinin hayranları Bir Zamanlar Çukurova ne zaman final yapacak, kaçıncı bölümde bitecek? sorusunun cevabını araştırıyor. İşte Bir Zamanlar Çukurova final tarihi...

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:11

ATV'nin Bir Zamanlar Çukurova dizisi ilk bölümüyle Eylül 2018'de ekrana geldi. Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek'in başrollerini paylaştığı dizi büyük ilgi gördü. 

Etkileyici hikayesiyle reytinglerin zirvesinden düşmeyen dizi, tüm sezonlarında seyirciyi ekrana kilitlemeyi başarmıştı. 3. sezonunda peş peşe ayrılıklar yaşanmış, Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Murat Ünalmış projeye veda etmişti.

EKRANA VEDA ETMEYE HAZIRLANIYOR

Dördüncü sezon onayını da alan diziye İbrahim Çelikkol ile birlikte birçok yeni isim dahil olmuştu. Yaşanan vedalara rağmen güçlü bir şekilde devam eden Bir Zamanlar Çukurova'nın final yapacağı iddiası gündeme gelmişti.

Bir dönem dizinin devam edeceği öne sürülse de, Birsen Altuntaş'ın haberine göre Bir Zamanlar Çukurova 141. bölümde kesin olarak final yapacak. Dizinin çekimlerinin mayıs ortasında bitmesi planlanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading