Yandex Metrica

Bir Zamanlar Çukurova İspanya'da reyting rekoru kırdı

Bir Zamanlar Çukurova İspanya'da reyting rekoru kırdı

Bir Zamanlar Çukurova'nın 4. sezonu için hazırlıklar devam ederken, diziden güzel bir haber geldi. Çukurova, İspanya'da son sekiz yılın reyting rekorunu kırdı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:38

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, geçtiğimiz ay 102. bölümüyle sezon finali yaptı. Dizinin 4. sezonu için hazırlıklar sürerken, kadroya da yeni isimler dahil olmaya devam ediyor. Murat Ünalmış'ın diziden ayrılmasından sonra İbrahim Çelikkol'a teklif götürüldüğü duyurulmuştu. Bu haber Çelikkol'un hayranlarını heyecanlandırırken, dizi için yurt dışından güzel bir haber geldi.

İSPANYA'DA REYTİNG ZİRVESİNE YERLEŞTİ

Timur Savcı ve Burak Sağyaşar'ın yapımcılığını üstlendiği Bir Zamanlar Çukurova, 3 sezon boyunca zirvede kalmayı başardı. Dizi, şimdi de İspanya'da zirveye yerleşerek başarıya imza attı. 5 Temmuz Pazartesi akşamı ilk bölümüyle Antena 3 kanalında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova, son sekiz yılın reyting rekorunu kırmayı başardı ve en yüksek izlenme payına ulaştı.

Dizi, 13.8 izlenme payı elde etti ve toplamda 1 milyon 274 bin kişiye ulaştı.

TIMS&B Productions’ın yapımcılığını, Inter Medya'nın Uluslararası dağıtımcılığını üstlendiği Bir Zamanlar Çukurova, bugüne kadar 50'den fazla ülkeye ulaştı. 

Dizi, 4. sezonuyla sonbahar aylarında izleyici karşısına çıkacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading