Yandex Metrica

Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha ölecek mi? Hilal Altınbilek diziden ayrılıyor mu?

Bir Zamanlar Çukurova'da Züleyha ölecek mi? Hilal Altınbilek diziden ayrılıyor mu?

ATV ekranlarının sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova dün akşam 116. bölümüyle ekrana geldi. Züleyha'nın vurulduğu sahne 'Züleyha ölecek mi? Hilal Altınbilek diziden ayrılıyor mu?' sorularını akıllara getirdi.

Sinema / Dizi

19.03.2024, 02:50

Yayınlandığı ilk bölümden beri ATV ekranlarına damgasını vuran Bir Zamanlar Çukurova 4. sezonunda da ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Dizinin 116. bölümü 9 Aralık akşamı izleyici karşısına çıktı.  Yeni bölümde dizinin hayranlarını endişelendiren bir sahne yer aldı. Züleyha'nın vurulması Hilal Altınbilek'in diziden ayrılacağı ihtimalini gündeme getirdi.

Hakan Gümüşoğlu Züleyha'ya "Sana söylemek istediğim 2 şey var" dedi. Züleyha'ya evlilik teklif eden Gümüşoğlu'nun "Aslında ben Mehmet Kara değilim." dediği sırada Züleyha kurşunların hedefi oldu.

Bir Zamanlar Çukurova'dan yayınlanan 117. bölüm fragmanında da doktorların "Hastanın durumu kritik" demesi dikkat çekti. Ameliyat sırasında Züleyha'nın kalbinin durması da ayrılık söylentilerini güçlendirdi.

Bir Zamanlar Çukurova'nın üçüncü sezonunda dizinin başrollerinden Vahide Perçin, Uğur Güneş ve Murat Ünalmış ayrılmıştı. Yeni sezonda ise Fekeli karakterini canlandıran Kerem Alışık diziye veda etmişti. Oyuncuların bir bir veda ettiği dizide Züleyha'nın vurulma sahnesi de akıllara yeni bir ayrılık ihtimalini getirdi. Hilal Altınbilek'in diziden ayrılıp ayrılmayacağı henüz bilinmiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading