Yandex Metrica

Bir Zamanlar Çukurova'da yine ayrılık yaşanıyor

Bir Zamanlar Çukurova'da yine ayrılık yaşanıyor

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:58

Bir Zamanlar Çukurova, 3 sezon boyunca ATV ekranlarında fırtına estirdi. Dizi, güçlü hikayesi ve oyuncuların performansıyla reytinglerin zirvesinde kalmayı başardı. Ancak son dönemde ayrılıklarla anılan dizide bir oyuncu vedası daha yaşanacak. 

Vahide Perçin'in ayrılmasının ardından Uğur Güneş, Esra Dermancıoğlu, Turgay Aydın, Nazan Kesal ve Melike İpek Yalova'nın ardından son olarak Murat Ünalmış da ayrıldı. Bu ayrılıkların ardından kadroya İbrahim Çelikkol ve Erkan Bektaş'ın dahil olduğu duyurulmuştu. Ancak dizide yaşanan ayrılıklar bitmiyor.

Dördüncü sezona iddialı şekilde girmeyi başaran Bir Zamanlar Çukurova, yine ayrılık haberiyle gündemde. 16 Eylül Perşembe günü yayınlanacak olan 104. bölümde cenaze sahnesi yer alıyor. Veda eden karakterin Hande Soral'ın canlandırdığı Ümit karakteri olacağı düşünülüyor. Soral'ın aslında hikayeye devam edebileceği ancak eşi İsmail Demirci ile ayrı olmamak için diziden ayrılma istediği söyleniyor.

FEKELİ DE DİZİDEN AYRILIYOR

İlk sezondan beri dizide Ali Rahmet Fekeli karakterine hayat veren Kerem Alışık'ın da 3-4 bölüm sonra ayrılacağı konuşuluyor. Alışık'ın yakın çevresine Çukurova'ya veda edeceğini söylediği iddia ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading