Yandex Metrica

Bir Zamanlar Çukurova'da deprem! Oyuncular bir bir ayrılmak istiyor

Bir Zamanlar Çukurova'da deprem! Oyuncular bir bir ayrılmak istiyor

ATV ekranlarında perşembe akşamları yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova'da ayrılık haberleri gelmeye devam ediyor. Başrol oyuncularından sonra Saniye karakterinin de diziden ayrılmak istediği konuşuluyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:25

Yayınlandığı ilk günden beri reytinglerin zirvesinden düşmeyen Bir Zamanlar Çukurova, son iki sezondur ayrılık haberleriyle gündemden düşmüyor. Dizide ilk olarak Hünkar karakterini canlandıran Vahide Perçin ayrılmıştı. Oyuncunun ayrılmak istediği ancak hikaye nedeniyle projeden ayrılamadığı söylentileri çıkmıştı. Perçin, 3. sezonda diziye veda etti.

Ardından dizinin bir diğer başrolü olan Uğur Güneş yapımdan ayrılma kararı aldı. Son olarak ise 3. sezonun finalinde dizinin belkemiği olan Demir Yaman'a hayat veren Murat Ünalmış ekrana veda etti. Oyuncunun aniden gidişi seyircileri oldukça hayal kırıklığına uğrattı.

Bir Zamanlar Çukurova, 4. sezonuyla izleyici karşısına çıktı. Beş başrol oyuncusunun yer aldığı dizinin ilk kadrosundan yalnızca Hilal Altınbilek kaldı. Yeni sezonda kadroya İbrahim Çelikkol dahil oldu. Yeni sezonda da Fekeli karakterini canlandıran Kerem Alışık ayrıldı.

Şimdi ise diziyle ilgili yeni bir ayrılık iddiası gündemde. Mutfak ekibinden Saniye'ye hayat veren Selin Yeninci'nin uzun süredir yapımdan ayrılmak istediği iddia edildi. Saniye'nin hikayedeki büyük rolü nedeniyle yapımcının ayrılmasını istemediği konuşuluyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading