Yandex Metrica

Bir yazlık dizi daha reyting kurbanı oldu! Kanal o dizinin de fişini çekti, final yapıyor

Bir yazlık dizi daha reyting kurbanı oldu! Kanal o dizinin de fişini çekti, final yapıyor

Yaz sezonuna iddialı başlayan dizilerden bir bir final haberleri geliyor. Kanal D, İlayda Alişan ve Burak Yörük'ün başrolünde yer aldığı Seversin dizisi için final kararı aldı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:49

Kanallar yaz sezonu için birbirinden iddialı diziler hazırlamıştı. Ancak yaz aylarında hem evde geçirilen vaktin az olması hem izleyicilerin bu yapımlara ilgi göstermemesi final kararlarını da beraberinde getirdi. 

Gizli Saklı, Ah Nerede, Sevmek Zamanı, Seni Kalbime Sakladım, Senden Daha Güzel dizilerinden final kararı gelmişti. Şimdi ise bir diziden daha final haberi geldi. 

SEVERSİN İÇİN FİNAL KARARI ÇIKTI

Kanal D İç Yapımlar'ın imza attığı Seversin dizisi, yeni yayın döneminin başlamasıyla birlikte pazartesi gününe alınmıştı. Dizinin 26 bölüme kadar uzatılması planlanıyordu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre bu fikirden vazgeçildi ve final kararı alındı. Dizi ekibine 21. bölümde final olacağı açıklandı.

Seversin'in oyuncu kadrosunda İlayda Alişan, Burak Yörük, Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ozan Dağgez, Ceren Taşçı, Halil İbrahim Kurum, Ergül Miray Şahin, İlkin Tüfekçi, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur gibi isimler yer alıyordu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading