Yandex Metrica

Bergen'in ardından Cem Karaca'nın hayatı film oluyor! Sanatçıyı kim canlandıracak?

Bergen'in ardından Cem Karaca'nın hayatı film oluyor! Sanatçıyı kim canlandıracak?

Usta sanatçı Cem Karaca'nın hayatı beyaz perdeye taşınıyor. Mustafa Uslu'nun yapımcılığını üstleneceği filmin senaryosunu Timuçin Esen kaleme alacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:02

Mart ayının başında vizyona giren Bergen filmi büyük ses getirdi. Gişe rekoru kıran film, son dönemin en çok konuşulan biyografik yapımlarından biri oldu. Ayla, Müslüm, Naim ve Bergen'in ardından biyografik filmlere bir yenisi daha ekleniyor.

Anadolu Rock müziğin efsane isimlerinden Cem Karaca'nın hayatı sinemaya aktarılıyor. Müslüm ve Ayla filmlerine imza atan Mustafa Uslu'nun hayata geçireceği filmin senaryosunu Timuçin Esen kaleme alacak. Müslüm filminde sanatçıyı canlandıran Esen, aynı zamanda Cem Karaca'yı anlatan filmde Karaca'yı oynayacak. 

Uslu'nun filmin hazırlıklarına başladığı, Cem Karaca'nın son eşi İlkim Erkan Karaca ve oğlu Emrah Karaca ile görüşme halinde olduğu öğrenildi.

BERGEN'İN FİLM YAPILMASINI ELEŞTİRMİŞTİ

Selçuk Ural, geçtiğimiz günlerde Bergen'in film yapılmasını eleştirmiş, ""Bergen'in bir tane şarkısını sorsam söyleyebilir misiniz? Peki Barış Manço’nun, Cem Karaca'nın kaç şarkısını söylersiniz? Onların filmi yapılmadı. Türkiye'de şöhret skandal üstüne kurulmuş. Bir Barış Manço'nun Tanju Okan'ın filmi yapılmıyor. Bunlar yüzlerce şarkı üreten insanlar ama Bergen’in filmi yapılıyor. Bir Cem Karaca filmi yapın. Filozof bunlar..." diye konuşmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading