Yandex Metrica

Bergen filminde aksilikler bitmiyor! Çekimler durduruldu

Bergen filminde aksilikler bitmiyor! Çekimler durduruldu

Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu'nun başrolünde yer aldığı Bergen filminin çekimlerine zorunlu ara verildi. Erdal Beşikçioğlu'nun koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

Sinema / Dizi

27.04.2024, 05:34

Acıların Kadını olarak tanınan Bergen'in hayatı beyaz perdeye taşınıyor. 1989 yılında eski eşi tarafından öldürülen Bergen'in filminde başlangıçta Serenay Sarıkaya başrolü üstlenecekti. Ancak koronavirüs nedeniyle çekimlerin birçok kez ertelenmesi sonucu Serenay Sarıkaya projeden ayrıldı. Daha sonra Bergen rolü için Demet Evgar ile anlaşma sağlandı ancak son olarak Farah Zeynep Abdullah'ın başrolde olacağı kesinleşti.

Çekimlerin başlayacağı dönem Farah Zeynep Abdullah'ın koronavirüse yakalanması nedeniyle set bir kez daha aksadı. Önceki gün ilk tanıtım fragmanı yayınlanan filme yine zorunlu ara verildi. Bergen'in eşi Halis Serbes'i canlandıracak olan Erdal Beşikçioğlu'nun koronavirüse yakalandığı öğrenildi.

10 MİLYON TL BÜTÇE İLE ÇEKİLECEK

Filmin kadrosunda ayrıca Ali Seçkiner Alıcı, Tilbe Saran, Şebnem Sönmez, Nergis Öztürk, Nurcan Eren, Ahmet Kayakesen, Suzan Kardeş ve Arif Pişkin rol alıyor. Caner Alper ve Mehmet Binay'ın yönetmenliğini üstlendiği Bergen'in senaryosunu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz üstleniyor. Filmin 10 milyon TL bütçe ile çekileceği söyleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading