Yandex Metrica

Behzat Ç. yeniden mi çekiliyor?

Behzat Ç. yeniden mi çekiliyor?

Sevilen dizileri yeniden çekmeye başlayan Acun Ilıcalı'nın, Exxen platformu için Behzat Ç.'yi yeniden çekeceği iddia ediliyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:42

Sihirli Annem, Leyla ile Mecnun dizisini Exxen platformu için yeniden hayata geçiren Acun Ilıcalı'nın bir dönemin efsane dizisi Behzat Ç. için harekete geçtiği iddia edildi. Ilıcalı'nın Erdal Beşikçioğlu ile görüşmelerde bulunduğu konuşuluyor.

Başrolünü Erdal Beşikçioğlu'nun üstlendiği ve bir zamanarın en çok izlenenleri arasında yer alan Behzat Ç.'nin yeniden çekilmesi bekleniyor. 

Behzat Ç., finalinin ardından ilk olarak BluTV'de yeniden başlatıldı ancak sadece 9 bölüm süren dizi, eski etkisini yaratmadı. Yönetmen ve yapımcı arasında yaşanan sorunlar ve senaryoya yönelik sert eleştiriler nedeniyle de yeniden çevrim sona erdi.

Erdal Beşikçioğlu'nun zayıf bir hikaye ve kurguyla yapıma devam etmek istemediği biliniyor. Bu nedenle Ilıcalı'nın devreye girerek diziyi yeniden döndürmek istemesi yeterli olur mu bilinmiyor.

Ilıcalı'nın Behzat Ç.'yi aynı kadro ve senaryo ile yapmak istediği, Erdal Beşikçioğlu'nun düşünmek için zaman istediği söyleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading