Yandex Metrica

Barbaroslar dizisiyle ilgili şaşırtan karar! Dizi başlamadan değişti

Barbaroslar dizisiyle ilgili şaşırtan karar! Dizi başlamadan değişti

TRT1'in yeni sezonda iddialı yapımlarından biri de Barbaroslar olarak bilinen tarihi dizi olacak. Ancak dizinin ismi konusunda başlangıçtan beri bir belirsizlik yaşanıyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:55

TRT1, yeni sezonda tarihi bir yapımı daha izleyici ile buluşturmaya hazırlanıyor. Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe'nin başrolleri paylaştığı dizi, hikayesi ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Uzun süre titiz bir çalışma yürütülen dizi, Barbaros Hayreddin Paşa'nın hayatını konu alacak. Ancak dizinin ismiyle ilgili büyük bir kafa karışıklığı yaşandı.

Dizinin başlangıçta 'Barbaros' olarak duyurulan ismi daha sonra Barbaroslar olarak duyuruldu. Sonrasında ise basında 'Barbaros Kardeşler' ifadesi kullanıldı. Bu nedenle dizinin ismi konusunda bir karmaşa yaşandı. Es Film imzalı dizinin isminin değiştirildiği öğrenildi. Dizi, 'Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı' ismiyle yayınlanacak.

Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı'nın yeni fragmanının yakın zamanda yayınlanması bekleniyor. Dizinin ekim ayında ekrana gelmesi planlanıyor.

BARBAROSLAR AKDENİZ'İN KILICI OYUNCULARI

Dizide Oruç Reis'e Engin Altan Düzyatan, Barbaros'a ise Ulaş Tuna Astepe hayat verecek. Yetkin Dikinciler İshak'ı, Caner Topçu ise Barbaros ve Oruç Reis'in kardeşleri olan İlyas'ı canlandıracak. Kadroda bu isimlerin yanı sıra Yiğit Özşener, Gülcan Arslan, İsmail Filiz, Melis Babadağ gibi isimler rol alıyor. Yönetmen koltuğunda Taylan Biraderler'in oturduğu dizinin senaryosunu Ozan Aksungur, Cüneyt Aysan Oğuz Ayaz yazıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading