Yandex Metrica

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda seyirciyi üzen ayrılık!

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nda seyirciyi üzen ayrılık!

TRT1'in tarihi dizilerinden Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı'nın ilerleyen bölümlerinde bir ayrılık yaşanacak. Gülcan Arslan'ın diziye veda edeceği ortaya çıktı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:17

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi, tüm heyecanıyla devam ediyor. Perşembe akşamlarının sevilen dizisi, ayrılık haberiyle gündeme geldi. Hikayede yapılacak değişiklikler nedeniyle bazı isimlerin diziye veda edeceği ortaya çıktı. Es Film imzalı dizinin dün akşam yayınlanan bölümde Oruç Reis'in eşi Despina merdivenlerden düştü. Bu durum "Gülcan Arslan diziden çıkıyor mu? Despina ölecek mi?" sorularını akıllara getirdi.

Daha önce dizinin reytinglerini artırmak için senarist ve yönetmenler değiştirilmişti. Hikayenin daha ilgi çekici hale gelmesi için iki ismin ayrılması kararı alındı. Birsen Altuntaş, Gülcan Arslan'ın diziye veda edeceğini, kadroya yeni isimler katılacağını duyurdu.

Bir dönem Arka Sokaklar'da komiser rolünü canlandıran, geçtiğimiz Mayıs ayında ise Doğduğun Ev Kaderindir dizisine dahil olan Gülcan Arslan artık Barbaroslar'da yer almayacak. Dizideki performansıyla takdir toplayan oyuncunun ekibe ne zaman veda edeceği ise bilinmiyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading