Yandex Metrica

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Oruç Reis çıkıyor mu? Engin Altan Düzyatan diziden ayrılıyor mu?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı Oruç Reis çıkıyor mu? Engin Altan Düzyatan diziden ayrılıyor mu?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi perşembe akşamları ekrana gelmeye devam ediyor. Dizi son günlerde peş peşe ayrılık haberleriyle gündeme geldi. Dizinin 31. bölümünden yayınlanan fragmanda Oruç Reis'in vurulduğu görüldü. Peki Barbaroslar Oruç Reis çıkıyor mu? Engin Altan Düzyatan diziden ayrılıyor mu? İşte merak edilenler...

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:07

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Devrim Evin gibi isimlerin yer aldığı Barbaroslar dizisi perşembe akşamları izleyiciyi ekrana kilitliyor. Berat Özdoğan'ın yönettiği ES Film imzalı diziye İzabel'i canlandıran Pelin Akil ve Meryem'e hayat veren Cemre Gümeli  veda etti. Sevilen dizide büyük bir ayrılık daha yaşanacak. 

Serdar Özönalan ve Hasan Erimez'in senaryosunu kaleme aldığı dizide bir başrol daha ayrılacak. Barbarosların 19 Mayıs Perşembe akşamı ekrana gelecek 31. bölümünden fragman yayınlandı. Fragmanda Oruç Reis Don Diego tarafından vuruldu. Daha sonra Oruç Reis'in ölüm haberi geldi. Böylece Engin Altan Düzyatan'ın diziden ayrılacağı yönündeki iddialar doğrulanmış oldu.

Şu sıralar oyunculuğun yanı sıra yapımcılık da yapan Engin Altan Düzyatan, 31. bölümünde ölerek diziden ayrılacak. Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı 31. bölüm, 19 Mayıs'ta TRT1'de olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading