Yandex Metrica

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı İlyas ölüyor mu? Caner Topçu diziden çıkıyor mu?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı İlyas ölüyor mu? Caner Topçu diziden çıkıyor mu?

Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisinde yaprak dökümü devam ediyor. Dizinin 31. bölümünde Engin Altan Düzyatan'la birlikte bir oyuncunun daha veda edeceği ortaya çıktı. Peki Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı İlyas ölüyor mu? Caner Topçu diziden ayrılıyor mu? İşte detaylar...

Sinema / Dizi

03.04.2024, 21:28

Barbaros Kardeşler'in hikayesini anlatan Barbaroslar Akdeniz'in Kılıcı dizisi Perşembe akşamları ekrana geliyor. Başrollerinde Ulaş Tuna Astepe, Emir Benderlioğlu, Engin Altan Düzyatan gibi isimlerin yer aldığı dizi izleyicileri ekran başına kilitliyor.

Dizi son dönemlerde sık sık oyuncuların ayrılık haberleriyle gündeme geliyor. Geçtiğimiz hafta yayınlanan 30. bölümde Isabel karakterine hayat veren Pelin Akil ve Meryem'i canlandıran Cemre Gümeli ölerek diziye veda etmişti. Şimdi ise dizide yeni ayrılıkların yaşanacağı ortaya çıktı.

Dizinin 19 Mayıs Perşembe akşamı ekrana gelecek olan 31. bölümünden  yayınlanan fragmanda Oruç Reis'in Hızır'a "Benimle İlyas'ın intikamı gayrı sendedir. Hakkını helal et Hızır." dediği duyuluyor. Hızır'ın ise "İlyas" diyerek feryat ettiği görülüyor. 

Piri Reis'in Hızır'a "Ağamdan Barbaros namını miras aldın. Yavuz Sultan Selim Han, sana Hayrettin namını verdi. Namınla büyüyesin. Gayrı devran senindir Barbaros Hayrettin." sözleri ise fragmanda dikkat çeken detay oldu.

Fragmanla birlikte yeni bölümde Engin Altan Düzyatan ve Caner Topçu'nun diziye veda edeceği ortaya çıkmış oldu. Diğer yandan Esma rolüne hayat veren Şeyma Peçe de diziden ayrılıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading