Yandex Metrica

Baba dizisi sezon finali ne zaman? Baba dizisi sezon finali mi yapacak final mi olacak?

Show TV'nin yeni dizisi Baba Salı akşamları evlere konuk oluyor. Başrollerinde Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Özge Yağız gibi isimlerin yer aldığı dizi ilgiyle izleniyor. Baba dizisinin ne zaman sezon finali yapacağı merak konusu oldu. Peki Baba dizisi sezon finali mi, final mi olacak?

Sinema / Dizi

27.01.2024, 23:15

Yönetmenliğini Çağrı Bayrak'ın üstlendiği, senaryosunu ise Gökhan Horzum ve Ekin Atalar'ın kaleme aldığı dram türündeki Baba, ilk bölümüyle 15 Şubat'ta izleyici karşısına çıktı. Saruhanlı Ailesi'nin hikayesini anlatan Baba dizisi, hem hikayesiyle hem oyuncu kadrosuyla dikkat çekmeyi başardı.

Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Ayda Aksel, Hakan Kurtaş, Özge Yağız gibi isimlerin yer aldığı Baba dizisi reytinglerde isteneni elde edemese de yine de iyi oranlara sahip. Ancak dizi, kadrosunun çok kalabalık olması ve senaryosuyla ilgili eleştiriler alıyor. Senaryonun oldukça yavaş ilerlemesi nedeniyle dizi bir süredir beklentinin altında reytingler alıyor.

Bu durum dizinin final iddialarını gündeme getirmişti. Fakat dizi Show TV yönetiminden ikinci sezon onayı aldı. Şimdilik istenen reyting oranlarına ulaşamasa da kanal için ümit vaat eden bir dizi olması nedeniyle ikinci sezon onayını erkenden aldı. Bu nedenle Baba'nın sezon sonunda final yapacağı iddiası doğru değil.

BABA SEZON FİNALİ NE ZAMAN?

Baba'nın Show TV yönetiminin Baba dizisinin senaryosunu kaleme alan Gökhan Horzum'dan daha etkili bir senaryo beklediği konuşuluyor. Baba dizisi 31 Mayıs Salı akşamı ekrana gelecek 15. bölümüyle ekrana veda edecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading