Yandex Metrica

Baba dizisi 5. bölüm 2. fragman! İlhan'dan Büşra'ya şaşırtan hamle, Emine ve Kadir birbirine giriyor! 'Bizim senin korumana ihtiyacımız yok'

Baba dizisi 5. bölüm 2. fragman! İlhan'dan Büşra'ya şaşırtan hamle, Emine ve Kadir birbirine giriyor! 'Bizim senin korumana ihtiyacımız yok'

Show TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Baba'nın 5. bölümünden 2. fragman yayınlandı. Fragmanda Servet, kardeşi Kadir'in Sevil ile görüştüğünü Emin Saruhanlı'ya anlatırken, baba-oğul arasında gerilim bir kez daha yükseliyor. İlhan'ın Büşra'ya gönderdiği çiçekler ise Ahmet'in dikkatini çekiyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:58

Başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş'ı bir araya getiren Baba dizisi, Salı akşamları ilgiyle takip ediliyor. Hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla herkesi ekrana kilitleyen dizinin 5. bölümünden yeni fragman yayınlandı.

Fragmanda İlhan Karaçam'a erken istediği borç taksidini götüren Emin Saruhanlı,"Alacağını erken isteyene hödük derler dedim mi? Dedim." diyor. İlhan'ın "Kiminle karıştırıyorsun beni, sünepe evlatlarınla mı" demesi üzerine Emin'in "Benim çocuklarıma sünepe demek senin haddin değil. Benim evlatlarım çalışkan, ahlaklı ve saf çocuklar" dediği duyuluyor.

Sevil, İstanbul'da yeni hayatına başlarken, Servet kardeşi Kadir'in Sevil ile görüşmeye devam ettiğini anlatıyor. Bunun üzerine Emin, Sevil ile konuşmaya gidiyor ve Kadir'den uzak durmasını istiyor. Yaşananların ardından Emin ve Kadir arasında büyük bir tartışma çıkıyor. Kadir "Bizim senin korumanıza ihtiyacımız yok" diye sesini yükseltiyor.

İlhan'ın Büşra'ya gönderdiği çiçekleri gören Ahmet ise şüphelenerek "Yoksa bu adam sana asılıyor mu?" diye soruyor.

Baba 5. bölüm, 15 Mart Salı akşamı Show TV'de yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading