Yandex Metrica

Aziz dizisi henüz başlamadan rekorları alt üst etti! O rakamlara şaşıracaksınız

Aziz dizisi henüz başlamadan rekorları alt üst etti! O rakamlara şaşıracaksınız

Show TV'nin yeni dizisi Aziz için geri sayım başladı. Yarın akşam izleyici ile buluşacak olan dizinin ön hazırlığıyla ilgili ilginç bilgiler ortaya çıktı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:14

Show TV, iddialı dönem dizisi Aziz'i izleyicilerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Dizi hem konusuyla hem güçlü prodüksiyonu ile henüz başlamadan dikkat çekmeyi başardı. Aziz'nin 3 ay süren ön hazırlığıyla ilgili ilginç bilgiler ortaya çıktı.

SET İÇİN 817 TON DEMİR, 1000 LİTRE BOYA KULLANILDI

Aziz'in setinde yer alacak olan meydan, evler ve sokakların yapımında 264 kişi görev aldı. Setin kurulumunda 817 ton demir, 400 m3 kereste ve 1000 LT boya kullanıldı. Oyuncuların giyeceği kostümler özel olarak tasarlanırken, 200'den fazla kıyafet tasarımı yapıldı. Araştırma ve ön hazırlık sürecinin 6 ay sürdüğü Aziz'de kullanılan birçok obje sıfırdan üretildi. Dizi için gerçekçi bir atmosfer yaratıldı.

Yönetmenliğini Recai Karagöz'ün yaptığı, proje tasarımını Necati Şahin'in gerçekleştirdiği dizinin senaryosunu Eda Tezcan yazıyor.

Aziz'in oyuncu kadrosunda Murat Yıldırım ve Damla Sönmez'in yanı sıra Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Elif Sönmez, Füsun Demirel, Simay Barlas , Meral Çetinkaya, Baran Akbulut, Berkay Akın, Cenan Çamyurdu, Özgür Onan, İmren Şengel gibi isimler yer alıyor.

Aziz, 5 Kasım saat 20.00'de Show TV'de ekrana gelecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading