Yandex Metrica

Aykut Enişte'nin devamı gelecek mi? Cem Gelinoğlu'ndan devam filmi açıklaması

Aykut Enişte'nin devamı gelecek mi? Cem Gelinoğlu'ndan devam filmi açıklaması

Cem Gelinoğlu'nun Aykut Enişte serisinin ikinci filmi için geri sayım başladı. İlgi gören film serisinin üçüncü filmi merak ediliyor. Gelinoğlu, Aykut Enişte 3'ün olup olmayacağını açıkladı.

Sinema / Dizi

26.04.2024, 21:27

Cem Gelinoğlu'nun Aykut Enişte serisinin ikinci filmi 2 yıllık bekleyişin ardından izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Cem Gelinoğlu, Aykut Enişte serisi hakkında açıklamalarda bulundu.

Hürriyet'ten Sinem Vural'a konuşan Gelinoğlu, "Sette normal kimse yok zaten, herkes fırlama! Hem çalışıyoruz harıl harıl hem de gülüyor, eğleniyoruz." diye konuştu.

"GEREKTİĞİ KADAR KULLANMAYA ÇALIŞTIK"

Filmin komedi türünde olmasına rağmen dram unsurlarının da bulunması hakkında konuşan Gelinoğlu, "Drama tarafını, sadece işini yapması gerekecek kadar kullanmaya dikkat ettik. Çünkü bazı duygular çok iç içe ve birbirini tetikliyor." dedi. Filmde Azerice'nin kullanılmasıyla ilgili ise "İnsan en iyi kardeşini tanır, en iyi onun hassasiyetini gözetir. Belki ondan böyle bir seçim yaptık. Hiçbir şeyi atlamayalım diye Azerbaycanlı dostlarımızdan danışmanlık alarak hareket ettik." ifadelerini kullandı.

AYKUT ENİŞTE 3 OLACAK MI?

Oyuncu, "Aykut Enişte serisinin üçüncü filmi gelir mi?" sorusuna "Devam filmleri çok stres ve kaygı verici. Bir yandan da anlatmak istediğim o kadar hikaye var ki. O sebeple yapmayı düşünmüyorum." yanıtını verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

2

0

0

0

0


Loading