Yandex Metrica

Aşk Mantık İntikam'ın Ozan'ı İlhan Şen hangi diziyle geri dönüyor? Yeni projesi belli oldu!

Aşk Mantık İntikam'ın Ozan'ı İlhan Şen hangi diziyle geri dönüyor? Yeni projesi belli oldu!

Fox TV'nin romantik komedi türündeki Aşk Mantık İntikam dizisi geçtiğimiz hafta 42. bölümüyle ekrana veda etti. Burcu Özberk ile başrolde yer alan İlhan Şen, yeniden setlere dönmeye hazırlanıyor. Oyuncunun yeni bir dizi projesi için imza aşamasında olduğu öğrenildi.

Sinema / Dizi

05.05.2024, 23:59

Güney Kore yapımı Cunning Single Lady dizisinden uyarlanan Aşk Mantık İntikam, geçtiğimiz yıl haziran ayında ekrana gelmeye başladı. Romantik komedi türündeki dizi başarısı nedeniyle yeni sezonda da devam etti. Burcu Özberk ve İlhan Şen'in başrolde bir araya geldiği dizi, geçtiğimiz hafta yayınlanan 42. bölümüyle 8 aylık ekran macerasını sonlandırdı.

İlhan Şen, projenin biteceğinin duyulmasının ardından teklif yağmuruna tutulmuştu. Şen'in bir süredir yeni projesi için görüşmeler yaptığı öğrenildi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, İlhan Şen Süreç Film imzalı "Ah Canım Hayat" dizisinde rol almaya hazırlanıyor. ATV'de yayınlanacak olan dizide Şen'in şu anda imza aşamasında olduğu söyleniyor.

Yıldız Hülya Bilban’ın yöneteceği dizinin senaryosunu Nalan Savaş Merter kaleme alıyor. Projede Toprak Can Adıgüzel, Muttalip Müjdeci ve Nimet İyigün de rol alacak. Şen'in partnerini kimin oynayacağı ise henüz netleşmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

1

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading