Yandex Metrica

Aşk Mantık İntikam dizisi reytinglerde kaçıncı oldu?

Aşk Mantık İntikam dizisi reytinglerde kaçıncı oldu?

Yeni sezonda dizilerin bir bir başlamasıyla birlikte reyting rekabeti de başladı. Peki cuma akşamı rekabetinde Aşk Mantık İntikam reyting sonuçlarında kaçıncı oldu?

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:59

Yaz döneminin en başarılı yapımı olan Aşk Mantık İntikam, yeni sezonda dizilerin başlamasıyla rekabete başladı. Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar dizilerinin ekrana dönmesi, Show TV'nin iddialı dizisi Yalancı'nın başlamasıyla birlikte Aşk Mantık İntikam'ın reytinglerdeki performansı merak ediliyordu.

Burcu Özberk ve İlhan Şen'i bir araya getiren Aşk Mantık İntikam, dün akşam 13. bölümüyle ekrana geldi. Dizi, totalde ve ABC1 gruplarında diğer dizilere fark atarak birinci olmayı başardı. AB kategorisinde ise ikinci sırada yer aldı.

Kırmızı Oda dizisi ikinci sezonun ilk bölümüyle AB grubunda birincilik elde etti. ABC1 kategorisinde ise ikinci sırada yer aldı. 16. sezonuyla yeni sezona başlayan Arka Sokaklar ise geçtiğimiz sezon gibi birincilik elde edemedi. Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh ve İlker İnanoğlu'nun başrolde olduğu dizinin yeni bölümü totalde üçüncü sırada, AB'de ise 11. sırada yer aldı. ABC1 kategorisinde ise günü 5. olarak bitirdi.

Show TV'nin iddialı dizisi Yalancı ise total ve ABC1 gruplarında 13. sıraya yerleşti. AB'de ise günü 10. olarak bitirdi. İlk bölümüyle reytinglerde geride kalan Yalancı'nın gelecek haftaki bölümlerde alacağı reyting merak ediliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading