Yandex Metrica

Aşk-ı Memnu yönetmeninden yeni dizi: İntibah

Aşk-ı Memnu yönetmeninden yeni dizi: İntibah

Türk televizyon tarihinin önemli yapımlarına imza atan Hilal Saral yeni dizisi için hazırlık yapıyor. Dizi, Namık Kemal'in İntibah romanından uyarlanacak.

Sinema / Dizi

02.04.2024, 15:12

Bugüne kadar Aşk-ı Memnu, Kuzey Güney, Kara Sevda, Kurt Seyit ve Şura gibi önemli yapımlara imza atan Hilal Saral yeni dizisi için hazırlık yapıyor. Kanal D'de ekrana gelecek olan dizinin oyuncu kadrosu için titiz bir çalışma yürütülüyor. BKM'nin hazırlıklarını yaptığı dizinin ismi İntibah olacak ve Namık Kemal'in aynı adlı romanından uyarlanacak.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin senaryo ekibinde değişiklik yapıldı. Hilal Saral'ın senaryo konusunda da dikkatli olduğu söyleniyor. 

Oyuncu kadrosu için bazı isimlere teklif götürüldüğü, bu isimler arasında Demet Özdemir'in de yer aldığı konuşuluyor. Görüşmeler yoğun olarak devam ediyor ancak henüz anlaşma yapılan bir isim olmadı.

1876 yılında yayımlanan İntibah ya da diğer adıyla Sergüzeşt-i Ali Bey, iyi yetişmiş bir adam olan Ali Bey'in, kendisine uygun olmayan Mahpeyker'e aşık olması ve bu aşkın getirdiği yıkımı konu alıyor. Romanda geçen Ali Bey, Mahpeyker, Dilaşub, Atıf Bey gibi isimlerin aynı şekilde kullanılması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading