Yandex Metrica

Anne with an E uyarlaması geliyor! Başrolü canlandıracak isim belli oldu

Anne with an E uyarlaması geliyor! Başrolü canlandıracak isim belli oldu

Netflix'in büyük hayran kitlesine sahip olan dizisi Anne with an E, Türkiye'ye uyarlanıyor. Dizinin başrolünde Beren Gökyıldız yer alacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:17

Lucy Maud Montgomery'nin Anne Green of Green Gables eserinden uyarlanan Netflix dizisi Anne with an E, büyük beğeni toplamıştı. Seyircileri muhteşem manzarasına ve dönemine götürmeyi başaran dizi, 3. sezonda veda etti. Yeni sezon müjdesi beklenirken, diziyle ilgili bir gelişme yaşandı.

Anne with an E, Türkiye'de "Yeşil Vadi'nin Kızı" olarak ekrana uyarlanıyor. Özkan İpek'in yapımcılığını üstlendiği diziyi Murat Şenöy ve Çağıl Nurhak Aydoğdu yönetecek. Başrolde ise geçtiğimiz yıl en iyi çocuk oyuncu seçilen Beren Gökyıldız yer alacak. 

2017-2019 yılları arasında yayınlanan ve Amybeth McNulty'nin başrolde olduğu Anne with an E, birçok TV ödülü kazandı. Dünya çapında geniş hayran kitlesine sahip olan dizi, annesi ve babasının ölümünden sonra kimsesiz kalan ve yetimhanede büyüyen Anne Shirley'i anlatıyor.

Yeşil Vadi'nin Kızı'nın oyuncu kadrosunda başka hangi isimlerin yer alacağı da yakında açıklanacak. Dizinin yayınlanacağı kanal ya da dijital platform henüz belli değil.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading