Yandex Metrica

Anne With an E'den uyarlanan 'Yeşil Vadinin Kızı' dizisinden ilk fragman! Tepkiler art arda geldi 'Dalga konusu olacağız'

Anne With an E'den uyarlanan 'Yeşil Vadinin Kızı' dizisinden ilk fragman! Tepkiler art arda geldi 'Dalga konusu olacağız'

Anne With An E dizisi 'Yeşil Vadinin Kızı' adıyla Türkiye'de uyarlandı. Başrollerinde Beren Gökyıldız'ın yer aldığı Yeşil Vadinin Kızı dizisinden ilk fragman yayınlandı.

Sinema / Dizi

25.04.2024, 21:26

Netflix'in Lucy Maud Montgomery'nin çocuk romanından uyarlanan Anne With an E dizisi dünya genelinde büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. 3 sezon süren dizi, hem atmosferiyle hem oyuncu kadrosuyla çok sevildi. Başrollerinde Amybeth McNulty'nin yer aldığı dizi çok sayıda TV ödülünün de sahibi oldu.

Dizi, Yeşil Yapım'dan Özkan İpek'in yapımcılığıyla hayata geçirildi. Murat Şenöy ve Çağır Nurhak Aydoğdu'nun yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin başrolünü Beren Gökyıldız üstleniyor. Yeşil Vadinin Kızı'ndan ilk fragman yayınlandı. Beren Gökyıldız'ın canlandıracağı karakterin Melissa isminde olduğu görüldü. Orijinalde Matthew ve Marilla olan isimlerin Metin ve Mahinur olarak uyarlanması dikkat çekiyor.

Fragmanda yer alan görüntülerin orijinal diziyle oldukça benzer olması fark ediliyor. Ancak ilk fragmanla birlikte dizi tepkilere neden oldu.  Sosyal medyada "Fragmana bile yüreğim dayanmadı", "Ülkece dalga konusu olacağız", "Neden yaptınız bunu", "Gördüğüm en kötü uyarlama" gibi yorumlar geldi.

Dizinin hangi kanalda ve ne zaman yayınlanacağı ise henüz belli değil.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading