Yandex Metrica

Amybeth McNulty, Stranger Things 4. sezon kadrosunda!

Amybeth McNulty, Stranger Things 4. sezon kadrosunda!

Netflix'in popüler dizisi Stranger Things'in 4. sezon kadrosuna Amybeth McNulty, Myles Truitt, Regina Thing Chen ve Grace Van Dien dahil oldu.

Sinema / Dizi

30.04.2024, 04:33

Netflix'in sevilen serisi Anne With an E'nin yıldızı Amybeth McNulty, yeniden ekranlara dönüyor. Başarılı oyuncu, platformun popüler fantastik dizisi Stranger Things'in 4. sezon kadrosuna dahil oldu. 

TvLine'ın haberine göre, Donegalli aktrisin yanı sıra kadroya Myles Truitt, Regina Ting Chen ve Grace Van Dien de katıldı.

Netflix, çarşamba günü 80'lerde geçen dramanın geciken dördüncü sezonuna yeni oyuncuların eklendiğini ve tüm yeni karakterlerin Hawkins High School ile bağları olduğunu doğruladı.

McNulty, kahramanlardan birinin dikkatini çeken havalı, hızlı konuşan Vickie'yi oynayacak. 

Myles Truitt, iyi bir hayatı, arkadaş çevresi ve yeteneği olan Hawkins basketbol yıldızı Patrick'i canlandıracak. Ta ki şok edici olaylar hayatını kontrolden çıkarana kadar.

Regina Ting Chen, öğrencilerine çok değer veren popüler rehberlik danışmanı Bayan Kelly'ye hayat verecek. Grace Van Dien ise Hawkins Lisesi'nin amigosu ve okulun en popüler kızı olan Chrissy'yi oynayacak. Ancak mükemmel olan görünüşünün altına karanlık bir sır yatıyor.

Stranger Things'in pandemi nedeniyle ertelenen 4. sezon çekimleri, geçen yıl sonbaharda Atlanta'da başladı. Çekimleri ağustos ayında bitmesi planlanan yeni sezonun, bu yılın sonlarında ya da 2022'nin başlarında izleyici ile buluşması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading