Yandex Metrica

ALTIN KAFES 1. BÖLÜM FULL HD İZLE! ATV Altın Kafes birinci bölüm tek parça izle

ALTIN KAFES 1. BÖLÜM FULL HD İZLE! ATV Altın Kafes birinci bölüm tek parça izle

Sinema / Dizi

23.03.2024, 03:55

atv, heyecanla beklenen yeni dizisi Altın Kafes'in ilk fragmanını dizi severlerle buluşturdu. Altın Kafes'in senaryosunu Rahşan Çiğdem İnan kaleme alırken, yönetmen koltuğunda ise Cem Akyoldaş bulunuyor. Dizinin başrollerini Aytaç Şaşmaz ve Şifa Nur Gül paylaşıyor. Altın Kafes'in konusu ise izleyiciler tarafından merakla beklenen detaylardan biri oldu. İşte ATV Altın Kafes birinci bölüm tek parça izle 

ALTIN KAFES KONUSU NE?

Zeynep, ülkenin seçkin ailelerinden Beyoğlu ailesinin okulunda öğretmen olarak görev yapmaktadır. Kız kardeşi Berna'nın ailenin sağladığı bursla eğitim almasından dolayı Zeynep, Beyoğlu ailesine minnettarlık duymakta ve bu bağlılıkla Beyoğlu Vakfı'nda gönüllü olarak çalışmaktadır. Vakfın bir etkinliğinde, Beyoğlu ailesinin varisi Onur Beyoğlu'na düzenlenen suikasti engelleme çabası, Zeynep'in hayatını etkileyecek bir dizi olayın fitilini ateşler. Bu karizmatik adamla tanışması, Zeynep'i Onur'a yaklaştırır ve nihayetinde ikinci bir şansları olur.

Eşi öldükten sonra kadınlara ilgi göstermeyen Onur'un, Zeynep ile evlenme kararı çevresinde şaşkınlık yaratır. Onur, Zeynep'in farklılığına ve içten davranışlarına etkilenir. Ancak Zeynep, Onur ve ailesi hakkında bilmediği önemli sırların olduğunun farkında değildir. Her bir karakterin geçmişteki acılarla bağlı olduğu bu evde, her şey göründüğü gibi değildir. Zeynep ve Onur, altın bir kafese dönüşen bu evde, aşkları için mücadele etmek zorunda kalacaklardır.

ALTIN KAFES OYUNCULARI KİM?

ATV'nin yeni dizisi olan Altın Kafes dizisinin oyuncuları şu şekildedir;

Aytaç Şaşmaz
Şifa Nur Gül
Ebru Cündübeyoğlu
Hayal Köseoğlu
Hilmi Cem İntepe
Murat Kılıç
Kaan Turgut
Sümeyra Koç
Eda Nur Gülbudak
Buse Orcan
Gurur Çiçekoğlu
Cansu Mumcu
Ali Kayra Kul
Aksel Yılmaz
Sacide Taşaner

>ALTIN KAFES 1. BÖLÜM FULL HD İZLE!

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading