Yandex Metrica

Alexander Skarsgård, bilim kurgu filmi 'Infinity Pool'da başrol!

Alexander Skarsgård, bilim kurgu filmi 'Infinity Pool'da başrol!

Alexander Skarsgård, Brandon Cronenberg'ün bilim kurgu gerilim filmi 'Infinity Pool'da rol alacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:36

2012 yılında Antiviral filmiyle ilk yönetmenlik denemesini yapan, daha sonra Possessor'a imza atan Brandon Cronenberg, izlenebilecek bir film yapımcısı olarak kendini sinema dünyasına kabul ettirmeyi başardı.

Yeni projesi için kolları sıvayan Cronenberg, yine bilim kurgu ve gerilim türlerini harmanlayacak. "Infinity Pool" isimli filmin başrolünde son olarak Godzilla vs. Kong'da rol alan Alexander Skarsgård yer alacak.

Film, genç, zengin, aşık ve tatilde olan James ve Em'i konu alıyor. Her şey dahil tatil beldelerinde ada turları ve pırıl pırıl plajlar bulunmaktadır. Ama otel kapılarının dışında, bu cennetin sınırlarının ötesinde çok daha tehlikeli ve baştan çıkarıcı bir şey onları bekliyordur..

Oscar ödüllü Parasite'in arkasındaki şirket olan, daha önce Cronenberg'ün 2020 bilim kurgu psikolojik gerilimi Possessor'u satın alan Neon, yeni filmin ortak finansmanını ve yürütücü yapımcılığını üstleniyor.

Skarsgård, HBO'nun Big Little Lies filmindeki performansıyla Emmy, Golden Globe, Critics Choice ve SAG ödüllerinin sahibi oldu. Yakında Robert Eggers'ın Anya Taylor-Joy, Nicole Kidman ve Willem Dafoe'lu "The Nortman" filminde karşımıza çıkacak. Son olarak ise HBO'nun sevilen dizisi Succession'ın 3. sezon kadrosuna dahil olmuştu.


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading