Yandex Metrica

Alef: Mal-i Hülya dizi konusu nedir? Ne zaman, nerede yayınlanacak?

Alef: Mal-i Hülya dizi konusu nedir? Ne zaman, nerede yayınlanacak?

BluTV'nin sevilen dizisi Alef: Mal-i Hülya ikinci sezonu merakla bekleniyor. Gündemde olan Alef: Mal-i Hülya dizisinin konusu internette merak ediliyor. Peki BluTV Alef: Mal-i Hülya dizi konusu nedir? Ne zaman, nerede yayınlanacak?

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:55

Türkiye’nin yerli çevrimiçi video platformu BluTV'nin mistik polisiye serisi ALEF'in ikinci sezonu merakla bekleniyor. İnternette 'Alef: Mal-i Hülya dizi konusu nedir? Ne zaman, nerede yayınlanacak?' araması yapılıyor. Peki Alef: Mal - i Hülya dizi konusu nedir? Ne zaman, nerede yayınlanacak?

ALEF: MAL - İ HÜLYA DİZİ KONUSU NEDİR?

Alef: Mal-i Hülya dizisinin konusunun ne olduğu izleyenler ve merak edenler tarafından araştırılıyor. Alef: Mal-i Hülya dizisinde; 13. yüzyılda Şifahanede işlenen karanlık bir cinayetin günümüze kadar uzanan izleri anlatılıyor. Türkiye’nin ilk mistik polisiye dizisi olarak adlandırılan Alef, bu kez Kapadokya’da bir cinayetin izlerini sürecek.

NE ZAMAN, NEREDE YAYINLANACAK?

Alef: Mal-i Hülya'nın ilk dört bölümü 7 Nisan'da BluTV'de yayınlanmaya başlayacak.

ALEF: MAL-İ HÜLYA DİZİ OYUNCULARI KİM?

Dizide Hande Soral, Emel Çölgeçen, Cankat Aydos, Çiğdem Selışık Onat, Ahsen Türkyılmaz, Serdar Orçin, Caner Erdem, Mehmetcan Mincinozlu, Evren Duyal, Murat Akkoyunlu, Hasan Şahintürk, Esin Yıldız ve İlayda Sezgin yer almaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading