Yandex Metrica

Alef'in 2. sezonu Alef: Mal-i Hülya'nın yayın tarihi belli oldu!

Alef'in 2. sezonu Alef: Mal-i Hülya'nın yayın tarihi belli oldu!

BluTV'nin mistik polisiye serisi Alef'in ikinci sezonu Alef: Mal-i Hülya merakla bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde tanıtım fragmanı yayınlanan diziden afiş yayınlanarak izleyici ile buluşacağı tarih duyuruldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:55

BluTV'nin Kenan İmirzalıoğlu, Melisa Sözen ve Ahmet Mümtaz Taylan başrollü polisiye serisi ALEF, yayınlandığı yıl hem ülkemizde hem yurt dışında büyük ilgi görmüştü. İlk sezonuyla adından söz ettiren dizinin ikinci sezonu heyecanla bekleniyor.

Başrollerini Taner Ölmez ve Aybüke Pusat'ın üstlendiği ikinci sezondan geçtiğimiz günlerde tanıtım fragmanı yayınlanmıştı. Yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Alef: Mal-i Hülya'nın afişi de yayınlandı.

Kapadokya'nın mistik ruhu ve büyüleyici atmosferinde çekilen dizi, 13. yüzyılda bir şifahanede işlenen bir cinayetin günümüze kadar gelen izlerini takip edecek. Alef: Mal-i Hülya'nın ilk dört bölümü 7 Nisan'da BluTV'de yayınlanmaya başlayacak.

Gökhan Tiryaki'nin yönetmen koltuğuna oturduğu dizinin müziklerini Mercan Dede besteledi. 2. sezonun senaryosunu Itır Arda ve Avni Tuna Dilligil kaleme aldı.

Dizinin oyuncu kadrosunda Hande Soral, Emel Çölgeçen, Cankat Aydos, Çiğdem Selışık Onat, Ahsen Türkyılmaz, Serdar Orçin, Caner Erdem, Mehmetcan Mincinozlu, Evren Duyal, Murat Akkoyunlu, Hasan Şahintürk, Esin Yıldız ve İlayda Sezgin yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading