Yandex Metrica

Alef 2. sezon geliyor! Kenan İmirzalıoğlu yer alacak mı?

Alef 2. sezon geliyor! Kenan İmirzalıoğlu yer alacak mı?

BluTV'de izleyici ile buluşan Alef'in ikinci sezonunun çekileceği ortaya çıktı. Ancak yeni sezonda Kenan İmirzalıoğlu yer almayacak.

Sinema / Dizi

24.04.2024, 21:55

BluTV, Nisan 2020'de Alef isimli 10 bölümlü polisiye diziyi izleyicilerin beğenisine sunmuştu. Hikayesiyle adından söz ettiren dizinin başrollerinde Kenan İmirzalıoğlu, Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen yer alıyordu. Yurt dışında da beğeni toplayan dizinin ikinci sezonunun olup olmayacağı merak ediliyordu. Diziyle ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

16 ayın ardından Alef 2. sezon geleceği ortaya çıktı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Alef 2. sezon çekilecek. Ancak edinilen bilgiye göre yeni sezonda Kenan İmirzalıoğlu ve Ahmet Mümtaz Taylan yer almayacak.

Dizinin yeni sezonunda yeni isimler ve yeni hikayeler yer alacak. Emin Alper'in yönetmenliğini yaptığı dizinin ikinci sezonu için yeni bir ekip oluşturuluyor.

YENİ SEZON BAŞROLLER BELLİ OLDU

Alef 2. sezonda başrollerde yer alacak isimler belli oldu. Beğenilen dizinin yeni sezonunda başrolleri Mucize Doktor ile adından söz ettiren Taner Ölmez ve genç oyuncu Aybüke Pusat üstlenecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading