Yandex Metrica

Ah Canım Hayat dizisinde İlhan Şen'in partneri kim olacak? Leyla ile Mecnun'un yıldızı transfer oldu!

Ah Canım Hayat dizisinde İlhan Şen'in partneri kim olacak? Leyla ile Mecnun'un yıldızı transfer oldu!

İlhan Şen'in başrolünde yer alacağı 'Ah Canım Hayat' dizisinin oyuncu kadrosu şekillenmeye devam ediyor. Dizide İlhan Şen'e Deniz Işın eşlik edecek.

Sinema / Dizi

27.03.2024, 19:48

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte diziler bir bir sezon finali yapacak. Bunun yanı sıra yazlık diziler için de hazırlık sürüyor. Yaz dizileri sete çıkmaya başladı. Bu dizilerden biri de Süreç Film imzalı Ah Canım Hayat dizisi.

Dizinin başrolünde Aşk Mantık İntikam dizisinde Ozan'ı canlandıran İlhan Şen'in yer alacağı açıklanmıştı. Şen, Kaan karakterine hayat verecek. Başarılı oyuncuya dizide eşlik edecek isim de belli oldu. 

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizide Firuze karakterini Leyla ile Mecnun'un yeni Leyla'sı Deniz Işın canlandıracak.  "Ah Canım Hayat" dizisinde Beran Soysal, Toprak Can Adıgüzel, Çağdaş Onur Öztürk, Muttalip Müjdeci, Onur Gözeten, Nimet İyigün, Derya Pınar Ak, Ozan Yiğit, Zeynep Oymak gibi isimler de rol alacak. 

Yıldız Hülya Bilban'ın yöneteceği dizinin senaryosunu Nalan Merter Savaş kaleme alacak. ATV'de yayınlanacak olan dizinin çekimleri 12 Mayıs'ta başlayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading